Pressiteade: Kadriorus alustati uue miljöösse sobiva korterelamu ehitust

Vaade Vilmsi tänavalt

Uus energiatõhus 15-ne korteriga korterelamu valmib 2016 aasta suvel aadressil Vesivärava tn. 16, Kadriorg, Tallinn.

10.04.2015 allkirjastati leping uue korterelamu Vesivärava tn. 16, Tallinn ehituseks. Maja peatöövõtjaks on OÜ Bauschmidt. Kokku ehitatakse omavahel ühendatud kahest majast koosnevasse hoonemahtu viisteist kahe- kuni viietoalist korterit, millest ca 40% korteritest on endale juba uue omaniku leidnud.

Maja projekteerijaks on arhitektibüroo Allan Strus OÜ. Ehitustööde valmimise aeg juuni 2016.a.

Erinevalt tavapärasest 2-aastasest garantiiperioodist, pakutakse uuele Vesivärava 16 korterelamule 3-aastast ehitusgarantiid.

Arendusprojekti juhib ja korterite müüki korraldab Eco Advice OÜ. Ettevõtte juhataja Anton Nikitini sõnul pöörati hoone kavandamisel erilist tähelepanu kortermaja arhitektuursele sobivusele Kadrioru ajaloolisse ja miljooväärtuslikku keskkonda. Samuti peame oluliseks personaalset lähenemist – maja projekteerimise käigus kortereid ostnud kliendid said lahendada oma uute kodude siseplaneeringu vastavalt oma soovidele. Näeme tendentsi, kus suuremate ja kallimate korterite puhul klientide erilahenduste ja erisoovide hulk üha kasvab, ja kui need on klientide poolt esitatud piisavalt varakult, saame arendajana ka neid ettepanekuid arvesse võtta. Lähtume samadest põhimõtetest ka järgmiste Kadrioru korterelamu projektide kavandamisel, millega alustame käesoleva aasta teisel poolel.

Eco Advice (www.ecoadvice.ee) on kinnisvara arendusprojektide juhtimisele ja müügile spetsialiseeruv konsultatsiooni ettevõte. Hetkel on ettevõttel müügi-, projekteerimis- ja ehitusstaadiumis 6 projekti Tallinnas.

Allikas: Eco Advice OÜ