Pressiteade: Veskimöldre kõrvale rajatakse uus elurajoon

Domus Kinnisvara alustab Tallinna linnapiiril uue elurajooni esimese etapi müügiga. Saue valda Nõmme ja Laagri piirile kerkib uus terviklik elurajoon Parginõmme allee, kuhu ehitatakse kodud 39 perekonnale.

Ühinemiste tulemusena on Tallinna külje all, Saue vallast, saamas suuruselt kuues omavalitsus Eestis, mis areneb väga kiiresti. Piirkonnast on juba kujunenud Eesti üks suuremaid elamuarenduspiirkondi, kus ehitustegevus käib mitmes väga tuntud elamurajoonis. Hea ligipääsetavus, järjest paranevad ühendusteed Tallinna südalinnaga, Harku terviseradade lähedus koos Laagris asuvate uute spordirajatiste, lasteaedade ja kooliga on muutnud piirkonna hinnatud kodupaigaks juba täna paljudele peredele.

Parginõmme allee loomisel on kasutatud vaid oma ala parimate spetsialistide abi. Kogu piirkonna kontseptsiooni on loonud Eesti üks suurimaid kinnisvarafirmasid, Domus Kinnisvara, mis vastutab ühtlasi ka müügi- ja turundustegevuse eest. Ridaelamud, paarismajad ning eramud on ühtse välisilmega, et luua omanäoline elurajoon. Rõhku on pandud läbimõeldud maastikukujundusele, kust ei puudu ka oma jalutuspark ja sportimisvõimalused. Rida- ja paarismajade arhitektuur ja põhjamaisesse kliimasse loodud funktsionaalne ja energiatõhus kivimaja kontseptsioon töötati välja Jämera ja Domus Kinnisvara koostöös ning põhineb Aeroci tehnilistel lahendustel. Jämera on Soome vanim ja enim müüdud kivimajade kaubamärk alates aastast 1974.

Elurajooni ehituse esimeses etapis alustatakse kruntide müügiga.

Täpsem info www.parginomme.ee

 

Allikas: Domus Kinnisvara