Triple Net Capitali Kesk-Peetri elurajooni teine etapp sai nurgakivi

Foto: Rene LutterusEesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendaja Triple Net Capital pani eile nurgakivi Tallinna külje all asuva Kesk-Peetri elurajooni teisele etapile, mille tulemusena valmib Peetri alevikus kokku 11 korterelamut 248 uue koduga.  

Noorte perede seas ülipopulaarse Kesk-Peetri arenduse ehitus algas 2019. aasta kevadel ja tänaseks on seal endale uue kodu juba leidnud üle 120 pere. Eile nurgakivi saanud arenduse teise etapi esimesed korterid valmivad 2021. aasta suvel.

Kesk-Peetri arendusprojekti juhi Martin Lemberi sõnul oli teadlik eesmärk rajada piirkonda läbimõeldud planeeringutega ja arhitektuurselt sobilikke hooneid, milles tähtsal kohal suured terrassid ja rõdud, avarad aknad, automatiseeritud ja energiasäästlikud tehnosüsteemid, liftid, panipaigad, kaasaegsed mänguplatsid jne.

“Peetri piirkond on silma paistnud uutele elanikele oma linnalähedase asukohaga ja pidevalt areneva keskkonna ja infrastruktuuri poolest. Lisaks jalutuskäigu kaugusel asuvatele lasteaedadele, koolidele, kauplustele, kohvikutele, spordi- ja tervisekompleksile avati värskelt Kesk-Peetri kodude kõrval suur ja atraktsioonirohke Peetri park, mis pakub vaba aja veetmise võimalusi kogu perele,” lausus Lember.

Kesk-Peetri elurajooni ehitab Riser Ehitus, arhitektuursete lahenduste autorid on Tõnis Savi ja Arhitektuuribüroo Korrus, sisearhitektuurne lahendus Reet Helisabeth Karm.

Triple Net Capital on Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarenduse ettevõte, mis alustas tegevust 2016. aastal. Ettevõtte arendab terviklikke eluskeskkondi koos ümbritseva taristu ja avaliku ruumiga. Suuremad käimasolevad elamuarendusprojektid on Tallinna kesklinna piirkonnas Vektor, Peetris- Kesk-Peetri ja Veskikodu ning Sauel Kadakamarja elamuarendus.