Uued kodud hinnatud elurajoonis – Tiskrekodud

Tiskre on alati olnud mõnus ja hinnatud elukoht. Pidevalt arenenud nii infrastruktuuri, keskkonna kui ka kättesaadavate teenuste osas. Nüüd on ehitamisel ka Haabersti kahetasandiline ristmik, mis eemaldab viimasegi murekoha, mis ehk ostuotsust takistanud oleks.

Meil on hea meel pakkuda teile uusi kodusid aadressil Taludevahe 65, kus on valminud moodne ja ilus kortermaja.

Mugava planeeringuga kaasaegsed kodud sobivad nii erinevas suuruses peredele. Igal korteril on rõdu, mis on lausa loodud päikese nautimiseks. Ülemise korruse korteriomanikud saavad uhkeldada terrassi ning võrratu vaatega merele ja päikseloojangule.

Elamu on B-energiaklassiga, mis tähendab tavalisest oluliselt mõistlikumaid kõrvalkulusid. Sooja annab oma gaasiküttekatel, igas korteris on soojustagastusega sundventilatsioon.

Maja ümbrus on haljastatud ning pere pisemad saavad hoovi vahva mänguplatsi. Vaid mõnesaja meetri kaugusel asub mõnus rand. Lähedal on kergliiklustee, mis võimaldab mugavat liiklemist nii jalakäijatele kui harrastussportlastele. Samas on ka bussipeatus.

Iga korteri juurde kuulub panipaik, mis on juba hinna sees. Parkimiskoha maksumus lisandub hinnale ning siin on kaks võimalust – autokoht suletud ruumis maja esimesel korrusel maksab 6000 eurot, maja ees hoovis aga 2500 eurot.

Korterite hinnad algavad 115 000 eurost (64,6 m2).

Tule ja külasta Tiskrekodu Kinnisvararalli raames laupäeval, 10. veebruaril kell 11-15. 

Tutvu arendusega siin >>