Uus tegija Eesti ehitusturul: Kiikri Ehitus tähistas sünnipäeva sarikapeoga

Eile toimus Kadriorus märgilise tähtsusega sarikapidu. Nimelt tähistasid Metro Capital ja Kiikri Ehitus OÜ ühiselt Kiikri Residentside B maja sarikapidu ning  koos sellega Kiikri Ehituse esimese tegevusaasta täitumist.

Metro Capital asutas Kiikri Ehitus OÜ 2017 aasta jaanuaris, et tagada Kiikri Residentside arendusprojekti õigeaegne ja kvaliteetne valmimine. Tegemist oli suure muutusega ettevõtte  tegevuses, sest varasemalt keskenduti ainult arendustegevusele ja ehitamiseks kasutati väliseid peatöövõtjaid. Oluliseks muudab selle otsuse ka turuolukord, kus peamist tooni annab oskuslike ehitajate ja spetsialistide puudus. Sellest hoolimata on Metro Capital koostöös Kiikri Ehituse juhtkonnaga suutnud komplekteerida väga oskusliku ja pikaajalise töökogemusega meeskonna.

Kiikri Ehitus OÜ juhatuse liige Urmas Kaasik kommenteeris uue ehitusfirma asutamist ja koostööd Metro Capitaliga järgnevalt: “Koostöös nõudliku ja kvaliteedis järeleandmisi mitte tegeva Metro Capitali meeskonnaga oleme võtnud eesmärgiks ehitada mitte lihtsalt kortereid, vaid kodusid. Vaatamata keerulisele ehitusturu olukorrale, kus on puudus oskustööjõust ja headest spetsialistidest, oleme suutnud oma meeskonna ja partneritega võetud ülesande täita. Kiikri Ehituse edukat starti ilmestab juba esimesel tegevusaastal saavutatud 6 miljoni euroni küündiv käive, mis 2018 aasta plaanide kohaselt ületab juba 10 miljoni euro piiri.“

Edukat koostööd ilmestab Kadriorgu kerkiv A energiaklassi kuuluv Kiikri Residentside arendusprojekt, mille I etapp valmis õigeaegselt ja esimesed elanikud on juba uutesse kodudesse sisse kolinud.  Samuti on 54 korteriga Kiikri Residentside II etapi ehitustööd täpselt graafikus ning valmib käesoleva aasta sügiseks.

Metro Capital on kinnisvaraarendusettevõte, mis on panustanud Tallinna linnakeskkonna arendamisse juba üle kümne aasta. Viimase kolme aasta jooksul on Metro Capital rajanud Tallinnasse ligi 400 uut korterit, olles sellega uute korterite arendus-ja müügiturul üks suurimaid ettevõtteid. Metro Capitali portfooliosse kuuluvad teiste hulgas Meerhof 2.0, Tivoli elurajoon, Pirita Rannahoone, Meerhofi Residentsid ja viimase projektina Kiikri Residentsid.