Väga hea investeerimisvõimalus Lapimaal – garanteeritud tootlus üle 25%

_mg_1863Müüa eraldi või koos kaks kõrvuti asuvat maja Lapimaal, Kilpisjärvi jõe kaldal, mida üüritakse edukalt lühiajaliselt aastaringselt välja.

Soodushind: 85 000 € (üks maja) või 165 000 € (kaks maja).

Läheduses asuvad erinevad suusakeskused (Levi, Olos) ja Soome suurim ning populaarseim looduspark Pallas-Yllästunturi.

Levi kaugus majadest on 85 km ning Olos (Oloshotellintie 25) asub kõigest 30 km kaugusel, ajaliselt 23 minuti kaugusel. Kilpisjärvi ääres asuvad majad on Muonio linnast 15 minuti autosõidu kaugusel, kus on kõik eluks vajalik olemas. Muonios asuvad mootorsaanide rajad samuti lähedal. Mõlemal majal on ka mootorsaanide, kalavarustuse, jalgrataste, matkavarustuse vms hoidmiseks kuur.

Kui Levil hooaeg lõppeb, siis Kilpisjärvi muutub üheks Soome populaarseimaks kalastamise jõeks (majad asuvad 10-15 meetri kaugusel jõest), kus soomlased ise väga aktiivselt kalal käivad – see on oluline argument väljaüürimisel nii Soome, kui välisklientidele, samuti ka investorile, kelle huvides on aastaringne garanteeritud rahavoog.

Levi on ainult üks põhjustest, miks Lapimaa külastajate arv lööb rekordeid – tegelikult Soome riigi jõupingutused koostöös Finnair’iga (ka Qatar ja kogu oneworld) Aasiast turistide importimisel annab “sooja kindlustunde” investorile.

Üks suurimaid tõmbenumbreid on virmalised (Aurora Borealis/Northern Lights), mille pärast turistid tulevad Lapimaale ning mille tõttu eelistatakse ka linnavalgusest põgeneda loodusesse, kus neid paremini näha.

Lisaks, Rootsi asub üle jõe (talvel saab üle jõe jala 1-2 minutiga Rootsi jalutada), autoga Soome/Rootsi priiri ületamiseks asuvad lähedal sillad.

Tutvu pakkumisega siin