Algas Türi Kvartali TEISE MAJA MÜÜK!

Türi Kvartal

Türi Kvartal on uus elamukvartal Tallinna kesklinna äärel, aadressil Türi 9.

Väikelinnade ja asulate nimedega tänavaid on siin palju – Türi, Saku, Kohila, Rapla, Paide, kõik üheskoos tuntud kui Tallinn-Väike. See on rahulik ja hubane naabruskond, justkui omaette väike linn suure linna sees. Rattasõidu või pikema jalutuskäigu kaugusele jäävad Kristiine, Tondi, Uus-Maailm ja Ülemiste terviserajad. Rongiga pääsed mugavalt ja kiirelt Balti jaama.

Türi Kvartalisse kerkib neli moodsa arhitektuuriga stiilset kortermaja, kus on avarad ja valgusküllased kodud. Majad on 7-kordsed ja omavahel ühendatud maa-aluse autoparklaga. Korteritel on suured põrandalt algavad aknad, kõrged laed ja hästi läbimõeldud planeeringud.

Majades on enamuses 2-3-toalised korterid, suurusega 45-65 m2. Igal korrusel on ka üks 1-toaline korter, 32 m2 ja üks 4-toaline korter, 81 m2. Majade viimasel korruse asuvad suuremad katuseterrassiga 3-4-toalised korterid, suurusega 83-123 m2.

 

 

Kvartali seob tervikuks lopsaka haljastusega oma park, kus on mänguväljakud, lehtlad ja lauatenniseplats. Siin on lastel turvaline olla ja siin saad ka ise rahulikult aega veeta või naabriga juttu ajada. Jalgratastele ning lapsevankritele on ühine hoiuruum iga maja esimesel korrusel.

Mõned ütlevad, et Tallinn-Väike on uus Kalamaja. Et Kitseküla on veel seni avastamata Uus-Maailm. Kes seda täpselt teab, aga unistada tasub suurelt. Meil igatahes töö käib.

Türi Kvartali esimene maja on oma uued elanikud leidnud. Teise maja müük on alanud. Esimesed kaks maja koos oma pargiga saab valmivad novembriks 2023.a., kogu kvartal 2026. aastaks.

Rohkem infot:

https://kawe.ee/tyrikvartal

Peeter Soovik
Kawe AS elamuarenduse juht
+372 5092 505
[email protected]