Otsid avaraid terrasse, mis pakuvad vaateid merele ning lopsakale pargile- Kiikri Residentsid

Kiikri elamud tunned juba kaugelt ära pikkade ja avarate terrasside järgi, mis pakuvad vaateid merele ning lopsakale pargile. Siinne hoonestus lausa sulandub ümbruskonna rohelusse- maja fassaadil on kasutatud puidu ja kivi soojakombinatsiooni. 

Kiikri Residentsid on ehitatud keskkonnasäästlikkust silmas pidades. Kõik Residentsid vastavad A-energiamärgise nõuetele. Katusele paigaldame päikesepaneelid ja maa-aluses parklas on elektriautodele laadimispunktid. Tubades on vesipõrandaküte. Kiikri Residentsides on nutikodu süsteem.

See on ümbruskond, mis peegeldab elamise rõõmu. Siin on lihtne teha tervislikke elustiilivalikuid ja kerge leida tegevusi kogu perele. Jaluta siin hämaral õhtutunnil või naudi värskendavat jalgrattasõitu mere kaldal. Kadriorus on rohkelt kultuuri ja maitseelamusi pakkuvad restorane. Kiikri Residentside üks parimaid omadusi on asukoht Kadriorus. Sinu kodu ümbritsevad valgustatud kergliiklusteed, pargirajad ja promenaad. Vaid jalutuskäigu kaugusele jääb ka sündmustest tulvil linn ning töölesõit võtab siit samuti vähe(m) aega. See on kodu, kus võid panna aja peatuma.

Tule tutvu kaunite Kiikri Residentsidega KV.EE Kinnisvararallil, mis toimub laupäeval, 28. aprillil, kus uusarenduste uksed Tallinnas, Harjumaal ja Pärnus on avatud kell 11:00 kuni 15:00.

Tutvu kõikide Kinnisvararalli pakkumistega SIIN