Pressiteade: 1/3 Raid & Ko maakleritest on kutselised maaklerid

Käesoleva aasta novembris toimus kinnisvaramaaklerite kutseeksam, mille käigus sai muuhulgas kutselise maakleri väärika tiitli kolm Raid & Ko OÜ maaklerit – Vaike Protten, Silver Sellik ja Margus Kuusk. Selle tulemusena on nüüdseks kolmandik Raid & Ko kaubamärgi all töötavatest maakleritest kutselised maaklerid.

“Vahendusteenuste tellijate nõuded maakleritele on järjest kasvamas,” kommenteeris Raid & Ko OÜ juhatuse liige Andree Raid. “Ainult järjepidev koolitus, mida kroonib kutselise maakleri staatus, on see, mis tagab stabiilse ja kvaliteetse maakleriteenuse.”

Kutseeksami läbimise eelduseks on töökogemus, lisaks on rangelt soovitav läbida erinevad koolitused, mis katavad kogu maakleri töö spektri.
Äsja kutselise maakleri tiitli saanud Silver Sellik selgitas kutse taotlemise tagamaid: “Tahan oma klientidele näidata, et olen maakleritööle pühendunud ning vajalike oskuste-teadmiste omandamise nimel kõvasti vaeva näinud. Praktika näitab, et mitte igaüks ei suuda kinnisvaramaakleri kutseeksamit läbida.”

Eestis on hetkel 149 kutselist kinnisvaramaaklerit, kellest novembrikuise eksami läbisid edukalt 41 maaklerit. Kinnisvaramaakleri kutse ei anna maaklerile eriõigusi. Eelkõige kinnitab kutselise maakleri tiitel maakleri tööle pühendumust ja koolituste-eksami läbimist.

“Täna oleme arendamas ettevõttesiseseis koolitusi ja arenguprogramme, et mõne aasta pärast oleksid juba 2/3 Raid & Ko maakleritest kutselised maaklerid,” avab Andree Raid tulevikusuundumusi.
Kinnisvaramaakleritel on võimalik vabatahtlikkuse alusel omandada kinnisvaramaakleri kutse. Kutse saamiseks tuleb läbida kutseeksam. Kutseeksami eeldus on vähemalt keskharidus ja kaheaastane töökogemus.

Raid & Ko Kinnisvara- ja Õigusbüroo on asutatud 21. märts 1997 maaklerteenuse ja õigusabi pakkumiseks Tallinnas ja Harjumaal. Oleme omandanud usaldusväärse ja professionaalse firma maine. Meie sooviks on pakkuda kvaliteetseid teenuseid ja olla hea koostööpartner.

 

 

Lisainfo
Andree Raid
Raid & Ko OÜ juhatuse liige
+372 502 3300
[email protected]

 

Allikas: Raid & Ko OÜ