PRESSITEADE: Tarmo Kase sai Ober-Hausi Grupi tegevjuhiks

Alates aprillikuust on Tarmo Kase Ober-Haus Grupi tegevjuht. Tarmo Kase vastutab kogu Ober-Hausi Grupi tegevuse eest Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas. Tarmo Kase jätkab tööd ka Ober-Hausi Kinnisvara Eesti tegevjuhina.

Eelnevalt omab Tarmo Kase juhtimiskogemust juba üle 15 aasta. Tema varasemaks töökohaks oli Olympic Entertainment Groupis kasiinooperatsioonide direktori ametikoht, mis andis tööd 2600 inimesele seitsmes riigis nagu Eesti, Läti, Leedu, Poola, Rumeenia, Slovakkia ja Valgevene. Samuti oli Kase Olympic Casino Eesti tegevdirektor. Tema kogemuste hulka kuuluvad varasemalt müügi-, turundus- ja tegevdirektori ametikohad.

„Tarmol on olemas vajalik energia ning õiged juhtimisoskused, et viia Ober-Haus edasi järgmisele tasemele. Nüüd, mil kinnisvaraturg on jälle tõusuteel, näeme ees suuri võimalusi“ ütles Peter Morris, ametist lahkuv grupi tegevjuht.

Peter Morris juhtis Ober-Hausi Gruppi viimased 17 aastat. Ta jätkab Ober-Hausi nõukogus, keskendudes arendustegevusele ning teistele emafirma Realia Group OY projektidele.

Ober-Haus Real Estate Advisors on suurte kogemustega kinnisvarateenuste pakkuja, andes hetkel tööd üle 300 kinnisvaraeksperdile  30 esinduses kogu regioonis. Ober-Haus kuulub Skandinaavia suurimasse kinnisvaragruppi Realia Group Oy, mis on tuntuim ja suurim Soomes. Realia Gruop´i alla kuuluvad sellised tugevad kaubamärgid nagu Huoneistokeskus, SKV, ja Huoneistomarkkinointi. Grupp koondab enda alla üle 2000 töötaja Soomes, Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas, mis teeb Realia ühtlasi suurimaks kinnisvaragrupiks Kesk-Euroopas. Realia Groupi iga-aastane käive on üle 100 miljoni euro.

Lisainformatsioon:

Tarmo Kase             +372 501 2629 begin_of_the_skype_highlighting +372 501 2629 end_of_the_skype_highlighting [email protected]

Peter Morris             +370 652 00 477 begin_of_the_skype_highlighting +370 652 00 477 end_of_the_skype_highlighting [email protected]

 

Allikas: Ober-Hausi Kinnisvara