Uus Maa alustas ainulaadsete Kinnisvarakruiisidega

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas Eestis unikaalsete, uusarendusi tutvustavate Uus Maa Kinnisvarakruiisidega. Tegemist on hea võimalusega nii koduotsijaile, kes saavad mugava ja informatiivse bussisõidu jooksul külastada ja oma käega katsuda uusi arendusprojekte kui ka arendajaile, kelle poolt pakutavat saabub korraga vaatama suur hulk tõsiseid ostuhuvilisi.

Uus Maa Kinnisvarakruiisi eesmärk on tutvustada uusarendusi kogu spektri ulatuses. Valikus on väikeseid butiikmaju, rekonstrueerimisprojekte, luksuslikke kesklinnakortereid kui ka uuselamuid äärelinnas, kortereid nii investeerimiseks kui ka peredele. Kinnisvarakruiisidelt leiab igaüks endale midagi, sest valikus on erinevaid asukohti ning kaetud on lai hinnavahemik.

„Laupäevane Uus Maa Kinnisvarakruiis on Eestis ainulaadne, samas mitte esimene sellelaadne Uus Maa poolt korraldatud üritus,“ rääkis Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Kaie Kass-Agcay. „Oleme juba kaks aastat oma headele koostööpartneritele teinud analoogseid ringsõite, et viia neid kurssi turul toimuvaga ja näidata 3D-piltide asemel reaalset toodet. Nüüd otsustasime aga suunda muuta ja viia hoopis ostukliendid uusarendustele. Portaalides eristumine keeruline, kõik vilgutavad oma bännereid ja eripakkumisi – üks uhkem kui teine. Millised on aga need tooted oma tegelikus keskkonnas – selle väljaselgitamine võib võtta aega nädalaid. Uus Maa Kinnisvarakruiisi raames sai bussitäis rahvast 4 tunni jooksul näha head valikut objektidest kõigis linnaosades. Lisaks ka turu- ja hinnainfot.“

Nüüdseks on toimunud kaks avalikku Kinnisvarakruiisi, millest üks oli suunatud eesti ja teine soome klientidele. Huvi on olnud erakordselt suur, tagasiside äärmiselt positiivne ning tänu sõitudele on toimunud ka reaalsed tehingud.

Kinnisvarakruiiside kohta saab rohkem infot e-posti teel [email protected]

 

Allikas: Uus Maa Kinnisvarabüroo