Algas Kindrali Majade ehitus põneva ajalooga Kristiine City’s

Kindrali majad
Kindrali majad
Algas kaasaegse ning skandinaavialiku arhitektuuriga Kindrali Majad ehitus. Kahes ehitusetapis kerkib kolm eriilmelist funktsionaalse planeeringuga hoonet, majadevahelise avara ning reljeefse hooviala, majaalused ja maapealsed parkimiskohtad. Esimeses ehitusetapis, millega täna alustati valmib kaks hoonet, mille valmimine on plaanitud hiljemalt 2022 aasta suvel ja tänaseks on müüdud või broneeritud üle 50% korteritest.
Kindrali Majad on põnev ja mitmekülgne arendus – ühelt poolt on siin hooneid raamistav puude allee ning Brooklynile omased kõrged esimese korruse kodud või äripinnad, mis avanevad otse tänavaruumi. Teisalt on hoonete vahel avar ning privaatne viljapuude-, marjapõõsaste-, õdusate istumisnurkade- ning mängualadega hooviala, mis pakub rõõmu ja tegevust igaühele. Pro Kapitali turundusjuhi Maria Varblase sõnul toob Kindrali Majade arendus Kristiine City aedlinnalikku miljöösse kesklinnale omast meeleolu. “Kindrali Majade 1-5 toalised korterid on privaatsed ja valgusküllased ning pea kõigil kodudel on rõdud. Siseviimistlus on tõeliselt ajatu ning siit leiab väga kõrge kvaliteedi ning nimekad tootjad. Usun, et see annab uutele koduomanikele kindluse ja meelerahu aastateks,” lisas Varblane.
Kindrali majad
Kindrali majad
Kindrali Majade hoonete ja maastiku arhitektideks on juhtiv arhitekt Indrek Tiigi ning Allianss Arhitektid ning sisearhitektiks on Galina Burnakova. Lisainfot Kindrali Majade kohta leiab siit.
Kristiine City on terviklik ning mitmekülgne elukeskkond Tallinna linna südames, kuhu kerkivad kaasaegse ilmega funktsionaalsed linnakodud. Siinse piirkonna ajalugu ulatub 17. sajandisse, kui ehitati suvemõisad. 20. sajandi alguses kerkisid siia Peeter Suure merekindluse hooned, mille osaks on ka inimestele tuttavaks saanud kasarmud. Oleme sellesse, põneva ajalooga piirkonda toonud urbanistliku atmosfääri ning sellest on kujunenud armastatud elukeskkond. Tänaseks on Kristiine City’s valminud Kristina Majad, kus elab üle 300 noore pere, uue elu on saanud Tondi 51 kasarmuhoone ja Marsi 6 loftid. Käesoleva aasta märtsis valmis Ratsuri Majad nimeline arendus, mis on unikaalne kooslus ajaloolisest tallihoonest ning tema kaaslaseks kerkinud Uus-Hollandi stiilis majast. Ratsuri Majad on esimene Pro Kapitali arendus, mis müüdi välja veel enne ehituse lõppu.
Kristiine City’t arendab üle 25 aastase tegevus ajalooga börsiettevõte Pro Kapital Grupp. Kindrali Majad projekti ehitajaks on Oma Ehitaja AS ning hoonekompleksi kahe ehitusetapi maksumuseks on 20 miljonit eurot (koos km-ga).